top of page

Velykų stalas, kokio dar nebuvo: 10 fainiausių Lietuvos šefų receptų



Artėjančių Velykų proga VMG komanda dovanoja 10 receptų iš fainiausių Lietuvos šefų rankų. Nuo balandžio 13 dienos „Verdu ir kepu“ „Facebook“ paskyroje startuoja projektas „Šefų Velykos“ – čia kasdien bus publikuojami video receptai, o portale www.vmgonline.lt rasite visus receptus ir šefų komentarus.

„Pakvietėme šefus gaminti šventinius patiekalus, kuriuos kiekvienas iš mūsų gali pasigaminti savo namuose be profesionalios restorano virtuvės. Patys įsitikinsite, kaip puikiai jie susitvarkė su šia užduotimi! Tikiu, kad jų idėjos taps įkvėpimu jums visiems Velykų stalą puošti ne kiekybe, o kokybe. Nustebinkite savo artimuosius naujų skonių atradimais“, – sako Elžbieta Monkevič, žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė.

Šefo, kurio video receptas sulauks daugiausiai simpatijų bei peržiūrų, laukia prizas – 1000 Eur reklamai VMG kanaluose.

Šefai ir jų receptai:

  1. Agnė Alenovič, restorano VALGOMASIS bendraturtė ir desertų šefė: „Morkų pyragas“

  2. Rokas Galvonas, restorano ROKO VIRTUVĖ šefas: „Svogūnų pyragas su karamelizuotais apelsinais ir graikiniais riešutais“

  3. Honorata Lyndo, JAV ambasados šefė: „Salotos su sūrio rutuliukais“

  4. Alfas Ivanauskas, laidos KULINARINIS DETEKTYVAS vedėjas, kulinarinių knygų autorius: „Užkandinis keksas su žirneliais“

  5. Rokas Vasiliauskas, restorano MONTE PACIS virtuvės šefas: „Anties krūtinėlė su juodųjų serbentų ir meškinių česnakų padažu“

  6. Gerdvilas Žalys, restorano STIKLIAI virtuvės šefas: „Gruzdinti velykiniai obuoliukai su krupniko „Chantilly“ kremu“

  7. Arnas Raulinaitis, SAY CHEESE virtuvės šefas ir sūrio ekspertas: „Avokado skrebutis su buratos sūriu ir mangų tyre“

  8. Mykolas Lučiūnas, mėsos parduotuvės MĖSOS BROLIAI savininkas ir virtuvės šefas: „Brandintos jautienos vyniotinis su sūriu“

  9. Inga Turminienė, restorano IETI savininkė ir virtuvės šefė: „Panakota su bazilikais“

  10. Laimonas Verbickas, restorano MYKOLO 4 virtuvės šefas: „Kiaulienos terinas“

Dėkojame generaliniam projekto rėmėjui „Kauno grūdams“ bei rėmėjams – „Dansukker“ ir „Vilniaus majonezui“.

Naujausi įrašai

bottom of page