top of page

Savaitgalio pasilepinimui: purūs keksiukai su netikėtu įdaru


Kartais už vieną didelį pyragą ar tortą kur kas geriau gali būti pasiruošti daug gardžiu įdaru paskanintų keksiukų. Vakarykštį topą papildome dar vienu receptu su paslaptimi viduje. Ar kada bandėte sujungti keksiukus ir šokoladinius sūrelius? Skonis nukelia į saldumynų karalystę, o tokį desertą pasigaminti tikrai nebus sunku, tad pirmyn!

Keksiukai su netikėtu įdaru

Jums reikės:

120 g sviesto 120 g DANSUKKER miltelinio cukraus 2 šaukštų DANSUKKER vanilinio cukraus 2 kiaušinių 1 citrinos žievelės 120 g „self raising“ miltų (jau su kepimo milteliais) 3 MAGIJA šokoladinių sūrelių Miltelinio cukraus papuošimui

  1. Suplakite sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų. Po to sudėkite kiaušinius ir dar paplakite.

  2. Sudėkite tarkuotą citrinos žievelę ir maišydami suberkite miltus.

  3. Perdėkite keksiukų masę į formeles ir įdėkite po pusę sūrelio į kiekvieną formelę. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15–20 min.

  4. Išimkite iš formelių ir apibarstykite milteliniu cukrumi.

Norite pamatyti gaminimo procesą? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Svarstote, kuo svečius pavaišinti prieš patiekiant desertą? Išbandykite vištienos sparnelius, kuriems išskirtinį skonį suteiks šoninė ir avietės.

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!

Naujausi įrašai

bottom of page