top of page

Šoninė ir avietės: netikėtas marinatas garantuos, kad vištienos sparneliai būtų tobuli


Turime tobulą receptą tobulam savaitgaliui! Nors iš pirmo žvilgsnio vištienos sparneliai gali pasirodyti nusibodęs pasirinkimas, garantuojame, šis receptas neleis tokioms mintims ateiti į galvą. Ar įsivaizduojate vištienos sparnelius, pagardintus šonine ir avietėmis? Skamba netikėtai, o kai paragausite, netikėtos tobulybės jausmas tik dar labiau sustiprės.


Jums reikės:

200 g šaltai rūkytos šoninės 100 g aviečių 50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus 1 šaukštelio rūkytos paprikos 1 šaukštelio kmynų 80 g sojų padažo 80 ml alyvuogių aliejaus Druskos pagal skonį 1 kg sparnelių


Paruošimas:

Šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su sutrintomis avietėmis, DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi, rūkyta paprika, kmynais,sojų padažu, aliejumi bei druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištepkite vištienos sparnelius. Kepkite iki 150 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Teptuku aptepkite sparnelius glajumi, susidariusiu skardoje, ir dar kepkite 6 min. iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.

Norite pamatyti gaminimo procesą žingsnis po žingsnio? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.

Trūksta daugiau idėjų, kaip nustebinti svečius? Išbandykite sūrio marinatą, kuriuo pagardintos alyvuogės bus išgraibstytos akimirksniu.

Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!

Naujausi įrašai

bottom of page