top of page

Indiškas gervuogių ir burokėlių čatnis (receptas)

Indijoje populiarių čatnių seriją pradėjome nuo braškėmis kvepiančio čatnio recepto, kurį tikrai verta išbandyti kiekvienam, ieškančiam neatrastų skonių lobyno. O trokštantiems daugiau idėjų, siūlome šį sodrios spalvos ir ne ką mažiau išskirtinio skonio gervuogių ir burokėlių duetą. Išmėginkite ir patys įsitikinsite – ši ryškiaspalvė sąjunga, sustiprinta aitriosios paprikos drožlėmis bei česnako gabalėliais, užliūliuos net išrankiausių skonio receptorius!

„Verdu ir kepu" nuotr.

Gervuogių ir burokėlių čatnis

  • 1 stiklinės gervuogių

  • 1 stiklinės kubeliais pjaustytų virtų burokėlių

  • ½ puodelio cukraus

  • ¼ puodelio obuolių acto

  • 1 šaukšto aitriosios paprikos drožlių

  • 2 šaukšto smulkinto česnako

  • žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.

Naujausi įrašai

bottom of page