Šokolado meistrė Suzana Yoon – ne iš kelmo spirta konditerė, saldumynų gaminimo meno besimokiusi iš garsiausių „Michelin“ žvaigždėmis apdovanotų šefų. Tačiau jos kruopštumo ir grožio pojūčio gali pavydėti net jie. 2014 metais Suzanos atidaryta „Stick With Me Sweets“ saldainių parduotuvė Niujorke iškart visus prikaustė prie vitrinų. Žmonės netikėjo, kad tai – ne šiaip gražūs rutuliukai, o tikri saldainiai, kuriuos galima valgyti. Saldainiais susižavėjo net ir pati žymioji TV laidų vedėja ir verslininkė Oprah Winfrey, kuri dievina saldumynus, tačiau renkasi juos tik pačios aukščiausios klasės. Pasigrožėti Suzanos Yoon rankų darbo saldainiais galite „Stick With Me Sweets“ „Instagram“ paskyroje, tačiau perspėjime, kad žiūrint į nuotraukas neįmanoma nenorėti suvalgyti šio to saldaus.
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Mar 3, 2017 at 5:37pm PST
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Jun 25, 2016 at 8:05am PDT
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Sep 16, 2016 at 6:56pm PDT
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Mar 8, 2017 at 5:00pm PST
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Jul 23, 2016 at 12:01pm PDT
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Nov 4, 2016 at 4:10pm PDT
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Feb 16, 2017 at 5:24pm PST
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Jan 25, 2017 at 5:39pm PST
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Nov 12, 2016 at 10:57am PST
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Oct 28, 2016 at 4:35pm PDT
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Oct 26, 2016 at 3:39pm PDT
A post shared by Stick With Me Sweets (@swmsweets) on Oct 16, 2016 at 6:32pm PDT
Esi pakvaišęs dėl „Instagram“ kaip ir mes? Jau esame rašę apie visų oro linijų maistą, kitokį restoranų apžvalgininką, kavą ragelyje, „sumautus“ pusryčius, ekstremalius ryžių trapučius, kiaušinį avokade, jaučiantį maistą, sušio mėsainį, įkraunamą maistą, rankines iš duonos, nevalgomus maistą vaizduojančius aksesuarus, mažus desertų pasaulius, vaizdingą duoną, trimetę virtuvės virtuozę, ypatingąsias „churros“, pirmuosius makaronų grybšnius, sausainius – pudelius, simetriškus pusryčius, morenginius stebuklus, mėsininką, tapusį žvaigžde, tortų dekoratorių, spalvotus makaronus, patriotiškai gardų maistą, naujienas pranešančius sausainius, dietas užmiršti reikalaujančius blynus, patiekalus, kurie šypsosi, merginą, keliančią taurę gražiausiose pasaulio vietose, paveikslus „latte“ puodelyje.