naujienos Naujienos

Gervuogės ir burokėliai: šis čatnio variantas nuginkluos net išrankiausius (receptas)

VMGonline.lt, 2018-08-20, 13:00


Indijoje populiarių čatnių seriją pradėjome nuo braškėmis kvepiančio čatnio recepto, kurį tikrai verta išbandyti kiekvienam, ieškančiam neatrastų skonių lobyno. O trokštantiems daugiau idėjų, siūlome šį sodrios spalvos ir ne ką mažiau išskirtinio skonio gervuogių ir burokėlių duetą. Išmėginkite ir patys įsitikinsite – ši ryškiaspalvė sąjunga, sustiprinta aitriosios paprikos drožlėmis bei česnako gabalėliais, užliūliuos net išrankiausių skonio receptorius!

Gervuogių ir burokėlių čatnis

1 stiklinės gervuogių

1 stiklinės kubeliais pjaustytų virtų burokėlių

½ puodelio cukraus

¼ puodelio obuolių acto

1 šaukšto aitriosios paprikos drožlių

2 šaukšto smulkinto česnako

žiupsnelio druskos ir pipirų

  1. Sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.

KOMENTARAI:

  • Gintarė : 2018 08 21 - 21:44

    Pamėginau. Puikus reikaliukas. Bus netikėta kalėdinė dovanėlė, tik reikės dar pakartoti.

    • VMGonline.lt : 2018 09 07 - 16:09

      Taip, iki Kalėdų gali būti daug pakartojimų ir savų patobulinimų :))

  • Gintarė : 2018 08 20 - 16:26

    Tikrai netikėtas derinys. Būtinai reikės pamėginti. Tik reikia atrasti, kas parduoda gervuoges. Ačiū už idėją.

    • VMGonline.lt : 2018 08 20 - 17:04

      Išbandykite ir parašykite, kaip sekėsi. Lauksim!


IŠBANDYKITE: