top of page

Antiena: patiekta su šiais kompanionais atsidurs rampos šviesoje (receptas)


Jau pristatėme jums ne vieną receptą, kur tobulam skoniui išgauti pakako vos trijų ingredientų. Ar ragavote pasakiškų bulvių virtinukų su lašiša ir varškės kremu arba vištienos, pagardintos mėlynių ir terijakio marinatu? O kur dar vasarą primenantis keptų persikų su halumio sūriu ir aitriąja paprika užkandis! Receptų iš trijų ingredientų seriją pildome dar vienu fantastišku patiekalu: į vieną lėkštę šįkart sušoks antiena, voveraitės ir briuseliniai kopūstai. Sukurkite restorano vertą patiekalą namuose!

Antienos, voveraičių ir briuselinių kopūstų trio

2 antienos krūtinėlių

200 g briuselinių kopūstų

200 g voveraičių

druskos, pipirų

1 šaukšto sviesto

1 šakelės čiobrelio

  1. Antieną pabarstykite druska bei pipirais ir dėkite į šaltą keptuvę. Nustatykite vidutinį stiprumą ir laukite, kol apskrus, tada apverskite ir apkepkite kitą pusę. Išimkite iš keptuvės.

  2. Iš keptuvės išpilkite riebalus ir sudėkite per pusę perpjautus kopūstus, paskrudinkite ir sudėkite voveraites. Pakepkite dar kelias minutes.

  3. Supjaustykite antį kubeliais ir sudėkite kartu su grybais ir kopūstais. Įdėkite šaukštą sviesto ir čiobrelio šakelę. Pakaitinkite ir patiekite.

Naujausi įrašai

bottom of page