top of page

7 nerealiausi „Verdu ir kepu“ desertai iš moliūgų

Ne paslaptis, kad didžiausias šurmulys ir kaitriausia ugnis orkaitėje VMG biure yra įžiebiama vykstant žurnalo „Verdu ir kepu“ fotosesijoms. Tikrai nenorime maišytis po žurnalo vyriausiosios redaktorės Elžbietos Monkevič plaktuvu, bet kitaip ir negali būti, kai pačios kojos neša į virtuvę įsitikinti, ar ką tik praverto ir garuojančio troškinio skonis toks pat, kaip ir susitelkimą darbe blaškantis kvapas. Paskutinį kartą Elžbieta mus parbloškė savo išmone panaudodama moliūgus desertuose (!). Tuomet žavėjomės oranžine duona ir pačiu tikriausiu sūrio pyragu. Neleiskite ir jūs sau pagalvoti, kad moliūgai skirti tik obliavimui ir trintoms sriuboms. Turite paskutinę progą sau tai įrodyti.






sviestinis pyragas


mol sausainiai

cantucci

keksiukai

Naujausi įrašai

bottom of page