Reikia:
300 g miltų
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
2 didelių kiaušinių
60 ml alyvuogių aliejaus
2 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukšto tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės
150 g cukraus
1. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi ir aliejumi iki tiršto šviesaus kremo, suberkite žievelę ir supilkite sultis. Sumaišykite su miltais. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir šaldykite šaldytuve ne trumpiau nei valandą.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C, skardą išklokite kepimo popieriumi.
3. Persijokite miltelinį cukrų. Šaukšteliu imkite nedidelį tešlos gabalėlį, formuokite rutuliuką, apvoliokite milteliniame cukruje ir dėkite į skardos palikdami tarpus. Kepkite apie 15 min.