top of page

Mėsos mėgėjai liks tiesiog sužavėti – pats skaniausias sotus patiekalas jums


Reikia:

  • 300 g LAPINO PUOTA šviežios antienos filė su oda

  • 250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių

  • 300 g LAPINO PUOTA ančiukų kepenėlių

  • 50 g sviesto (kepti)

  • 4 svogūnų

  • 500 g LAPINO PUOTA maltos kalakutienos

  • 1 kiaušinio

  • 100 g grietinėlės

  • 4 skiltelių česnako

  • Druskos, pipirų (pagal skonį)

  • 6–8 saulėje džiovintų pomidorų puselių

  • 100 g špinatų

  • 1 šaukšto majonezo

  • 1 šaukšto majonezo


LAPINO PUOTA šviežią antienos filė perpjaukite pusiau, lengvai pamuškite plaktuku. Taip pat išmuškite LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles. LAPINO PUOTA ančiukų kepenėles pakepinkite dalyje sviesto.Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepinkite keptuvėje su likusiu sviestu. Svogūnus įmaišykite į LAPINO PUOTA maltą kalakutieną, ten pat sudėkite kiaušinį, supilkite grietinėlę, sudėkite mažais kubeliais supjaustytą česnaką, pagardinkite druska ir pipirais. Labai gerai viską išmaišykite. Džiovintus pomidorus supjaustykite kubeliais.Pailgą kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sluoksniuokite visas mėsos rūšis, berkite pomidorus, atskirkite mėsos rūšis špinatų lapais. Išlyginkite viršų.Sumaišykite majonezą su pomidorų tyre ir mišiniu aptepkite viršų.Kepkite 1,5 val. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje (be ventiliatoriaus, įjungę režimą viršus-apačia).Po 1,5 val. atidarykite orkaitę ir atvėsinkite kepimo formas. Išėmę laikykite 12 val. vėsioje vietoje ir 6 val. šaldytuve.

Naujausi įrašai

bottom of page