Reikia:
300 g LAPINO PUOTA šviežios antienos filė su oda
250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių
300 g LAPINO PUOTA ančiukų kepenėlių
50 g sviesto (kepti)
4 svogūnų
500 g LAPINO PUOTA maltos kalakutienos
1 kiaušinio
100 g grietinėlės
4 skiltelių česnako
Druskos, pipirų (pagal skonį)
6–8 saulėje džiovintų pomidorų puselių
100 g špinatų
1 šaukšto majonezo
1 šaukšto majonezo
LAPINO PUOTA šviežią antienos filė perpjaukite pusiau, lengvai pamuškite plaktuku. Taip pat išmuškite LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles. LAPINO PUOTA ančiukų kepenėles pakepinkite dalyje sviesto.Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepinkite keptuvėje su likusiu sviestu. Svogūnus įmaišykite į LAPINO PUOTA maltą kalakutieną, ten pat sudėkite kiaušinį, supilkite grietinėlę, sudėkite mažais kubeliais supjaustytą česnaką, pagardinkite druska ir pipirais. Labai gerai viską išmaišykite. Džiovintus pomidorus supjaustykite kubeliais.Pailgą kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sluoksniuokite visas mėsos rūšis, berkite pomidorus, atskirkite mėsos rūšis špinatų lapais. Išlyginkite viršų.Sumaišykite majonezą su pomidorų tyre ir mišiniu aptepkite viršų.Kepkite 1,5 val. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje (be ventiliatoriaus, įjungę režimą viršus-apačia).Po 1,5 val. atidarykite orkaitę ir atvėsinkite kepimo formas. Išėmę laikykite 12 val. vėsioje vietoje ir 6 val. šaldytuve.