Reikia:
200 g varškės
1 kiaušinio
140 g miltų
Saujos špinatų
Druskos
Padažui:
2 svogūnų
4 griežinėlių parūkyto kumpio
1-2 šaukštų aliejaus
1 šaukšto Tacos padažo
2 šaukštų adžikos
200 ml konservuotų savo sultyse pomidorų
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Demerara“
30-40 g kietojo sūrio patiekti
Sutrinkite kartu varškę, kiaušinį ir špinatus. Įberkite druskos ir miltus, užminkykite tešlą. Suformuokite volelį ir supjaustykite 2 cm pločio varškėčius. Virkite juos dideliame kiekyje pasūdyto vandens.Padažui supjaustykite kubeliais svogūnus ir kumpį, pakepinkite ant aliejaus, sudėkite adžiką, tacospadažą ir konservuotus pomidorus. Pagardinkite DANSUKKER cukrumi „Demerara“. Viską pakaitinkite kartu.Varškėčius patiekite su padažu, kalendromis ir kietuoju sūriu.