top of page

Šreko spalvos varškėčiai


Reikia:

  • 200 g varškės

  • 1 kiaušinio

  • 140 g miltų

  • Saujos špinatų

  • Druskos

  • Padažui:

  • 2 svogūnų

  • 4 griežinėlių parūkyto kumpio

  • 1-2 šaukštų aliejaus

  • 1 šaukšto Tacos padažo

  • 2 šaukštų adžikos

  • 200 ml konservuotų savo sultyse pomidorų

  • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Demerara“

  • 30-40 g kietojo sūrio patiekti


Sutrinkite kartu varškę, kiaušinį ir špinatus. Įberkite druskos ir miltus, užminkykite tešlą. Suformuokite volelį ir supjaustykite 2 cm pločio varškėčius. Virkite juos dideliame kiekyje pasūdyto vandens.Padažui supjaustykite kubeliais svogūnus ir kumpį, pakepinkite ant aliejaus, sudėkite adžiką, tacospadažą ir konservuotus pomidorus. Pagardinkite DANSUKKER cukrumi „Demerara“. Viską pakaitinkite kartu.Varškėčius patiekite su padažu, kalendromis ir kietuoju sūriu.

Naujausi įrašai

bottom of page