Šefas parodė, kaip originaliai pagaminti naminį mėsainį su paukštiena
- 2020-09-09
- 1 min. skaitymo

„Alfo didysis kulinarinis šou" galite žiūrėti ČIA
Reikia:
2 KITCHEN ME antienos mėsainių „Mėsainiams“
2 „brioche“ tipo bandelių
Šlakelio aliejaus
1 svogūno
Kelių šaukštų „Philadelphia“ tepamojo sūrelio su žolelėmis
1 trumpavaisio agurko
Kelių salotų lapų
Žiupsnelio sezamų sėklų
Padažui:
4 šaukštų „Suslavičiaus“ pomidorų padažo
Kelių gervuogių ir aviečių + patiekti
1. Į dubenį sudėkite pomidorų padažą, kelias uogas ir sutrinkite.
2. Į keptuvę su aliejumi dėkite kepti mėsainius. Apibarstykite sezamais.
3. Sausoje keptuvėje apkepkite bandeles.
4. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną.
5. Suformuokite mėsainį: apatinę bandelę patepkite sūreliu, dėkite salotų lapus, svogūno, agurko, mėsainį, kelias uogas, dar svogūno. Viršutinę bandelės dalį patepkite uoginiu pomidorų padažu ir užvožkite mėsainį.

ALFO PATARIMAI
· Uogos gali būti tiek šviežios, tiek šaldytos.
· Padažą galite papildomai pasaldinti, jei nemėgstate rūgštumo.
· Kad mėsainis geriau laikytųsi, naudokite prismeigti medinius iešmelius.
Skanaus!