Reikia:
250 g virtų arba konservuotų avinžirnių
200 g batatų
200 g moliūgo
100 g špinatų
400 g konservuotų savo sultyse pomidorų
1 poro baltosios dalies
1 skiltelės česnako
Žiupsnelio malto muskato riešuto
100 ml baltojo vyno
1⁄2 šaukštelio česnako granulių
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Aliejaus (kepti)
100 g tarkuoto puskiečio sūrio
1. Porą ir česnako skiltelę supjaustykite, pakepinkite storų sienų puode aliejuje kartu su muskato riešutu. Batatus, moliūgą supjaustykite stambiais kubeliais, sudėkite prie porų ir lengvai apkepkite.
2. Sumaišykite kartu avinžirnius ir špinatus. Visą masę sudėkite į kepimo formą.
3. Pasmulkinkite pomidorus, įpilkite vyno, sudėkite visus prieskonius, druską ir užpilkite formoje esančias daržoves. Kepkite 30 min. Prieš baigdami kepti užberkite ant viršaus tarkuoto sūrio.