4 asm.
Gaminimas 40 min.
Baltai mišrainei pagaminti reikia:
4 vid. dydžio bulvių (virti su lupenomis)
6 vid. dydžio morkų
2/3 ilgavaisio agurko
200 ml konservuotų žirnelių
100 ml majonezo
Druskos, juodųjų pipirų
Du šaukštai SANTA BREMOR krilių mėsos
Saldžiarūgštis obuolys
Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog švariai nuplautas.
Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.
Morkas, bulves ir agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.
Pusę obuolio nulupkite ir taip pat supjaustykite kubeliais.
Suberkite nusunktus žirnelius.
Krilių mėsą sumaišykite su majonezu. Sudėkite į mišrainę.
Pagal skonį įdėkite druskos ir juodųjų pipirų.
Viską gerai išmaišykite.
PATARIMAS:
Mišrainės paslaptis: morkų įdėkite daugiau, kad mišrainei suteiktų saldumo.
Skanaus!