top of page

„Čili“ sriuba be mėsos


Čili sriuba be mėsos
Šarūno Jaskutėlio nuotr.


Reikia:

  • Aliejaus (kepti)

  • 300 g ANAMMA sojų faršo

  • 1 stiklainiuko SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“

  • 200 g konservuotų kukurūzų

  • 300 g konservuotų raudonųjų pupelių

  • 1 šaukštelio maltų kalendrų

  • 1 šaukštelio aitriųjų paprikų

  • 1 šaukštelio saldžiųjų paprikų

  • 1–2 šaukštų SPILVA marinuotų Chalapos paprikų „Jalapenai“

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko (patiekti)

  • 100 g grietinės


1. Storų sienų puode įkaitinkite aliejų, suberkite neatšildytą ANAMMA sojų faršą ir pakepinkite. Supilkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Daržovinis“, išmaišykite.

2. Suberkite kukurūzus, pupeles ir prieskonius. Taip pat sudėkite ir SPILVA marinuotas Chalapos paprikas „Jalapenai“. Išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą ir kaitinkite dar 3–4 min.

3. KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį agurką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir patiekite kartu su aitriųjų paprikų sriuba-troškiniu bei grietine.

Naujausi įrašai

bottom of page