top of page

Ypatingai progai: vyne mirkytos keptos kriaušės

Ypatingai progai reikia ypatingo patiekalo. Greitai ir lengvai pagaminamas, nekaloringas, bet svaiginantis desertas su vyne mirkytomis keptomis kriaušėmis.


lengvas ir greitas desertas, vyne mirkytos keptos kriaušės, Alfo receptas

4 asm.


Vyne mirkytoms keptoms kriaušėms reikia:

  • 4–6 didelių kriaušių

  • 700 ml saldaus vyno

  • 50 g šalto sviesto

  • 80 g miltų kelių šaukštų „Dansukker“ ekologiško cukraus

  • žiupsnelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 150 g šviežių uogų

1. Kriaušes supjaustykite ir mirkykite vyne apie 12 val.

2. Po to nusausinkite ir sudėkite į kepimo formą.

3. Paruoškite trupinius: šaltą sviestą sutrinkite su miltais, cukrumi ir vanile.

4. Paruoštais trupiniais apibarstykite kriaušes ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.

5. Patiekite apibarstę uogomis.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page