Reikia:
1 pakelio „Santa Maria“ saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo 1 šaukšto sezamų sėklų 400 g vištienos, supjaustytos juostelėmis 2 šaukšto aliejus (kepti) 1 raudonosios paprikos, supjaustytos šiaudeliais 150 g saldžiųjų žirnių 200 g kininio kopūsto, supjaustyto juostelėmis
Apkepkite vištienos juosteles aliejuje.
Sudėkite daržoves ir kepkite 1–2 min. labai karštoje WOK ar paprastoje keptuvėje.
Įpilkite saldaus sojų ir aitriųjų paprikų WOK padažo.
Pagardinkite sezamų sėklomis ir patiekite su makaronais ar ryžiais.
Vištieną galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu jautienos išpjovos. Patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištiena.
Skanaus!