(24 vnt. didesnių) Reikės:
110 g vynuogių kauliukų aliejaus
250 g baltojo cukraus*
70 g rudojo cukraus*
820 g luptų bananų
180 g kreminio sūrio
110 g kiaušinių
29 g kepimo miltelių
545 g miltų
3,6 g druskos
240 g graikinių riešutų
*cukraus kiekį galima didinti arba mažinti pagal skonį
Gaminimo eiga:
Cukrų ir bananus sumaišome virtuviniame kombaine (jei neturite, tai bananą sutrinkite šakute ir sumašykite su cukrumi), tuomet į masę po vieną pilame visus skystus ingredientus, beriame riešutus.
Atskirame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską (visus sausus ingredientus).
Į skystus ingredientus pilame sausus ir gerai išmaišome.
Masę dedame į keksiukų formeles ir kepame 200 °C temperatūroje 20-25 min, priklausomai nuo keksiukų dydžio.