top of page

Skirmantės bananų ir graikinių riešutų keksiukai




(24 vnt. didesnių) Reikės:

  • 110 g vynuogių kauliukų aliejaus

  • 250 g baltojo cukraus*

  • 70 g rudojo cukraus*

  • 820 g luptų bananų

  • 180 g kreminio sūrio

  • 110 g kiaušinių

  • 29 g kepimo miltelių

  • 545 g miltų

  • 3,6 g druskos

  • 240 g graikinių riešutų

*cukraus kiekį galima didinti arba mažinti pagal skonį

Gaminimo eiga:

  1. Cukrų ir bananus sumaišome virtuviniame kombaine (jei neturite, tai bananą sutrinkite šakute ir sumašykite su cukrumi), tuomet į masę po vieną pilame visus skystus ingredientus, beriame riešutus.

  2. Atskirame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską (visus sausus ingredientus).

  3. Į skystus ingredientus pilame sausus ir gerai išmaišome.

  4. Masę dedame į keksiukų formeles ir kepame 200 °C temperatūroje 20-25 min, priklausomai nuo keksiukų dydžio.

Naujausi įrašai

bottom of page