top of page

Rugilės bananiniai blynai



Reikia:

  • 1 stiklinė miltų 1 šaukštas cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių Žiupsnelis druskos 1 kiaušinis 1 stiklinė pieno (galima pakeisti augaliniu pienu) 2 šaukštai aliejaus (Rugilė naudojo alyvuogių aliejų, bet tinka ir bet koks kitas – svarbu, kad tai būtų kuo sveikesnė alternatyva) 2 bananai

  1. Sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

  2. Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, aliejų ir bananus.

  3. Supilkite miltų mišinį į bananų tyrę. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus, kol lengvai paruduos iš abiejų pusių. SVARBU: neperkepti!

  4. Iškepusius blynus pagardinkite su savo mėgstamiausiais ingredientais. Šį kartą buvo pasirinktos avietės bei cukraus pudra, tačiau galima rinktis ir ledus, įvairias uogienes, grietinę arba graikišką jogurtą, kitus pagardus.


Naujausi įrašai

bottom of page