Reikia:
1 stiklinė miltų 1 šaukštas cukraus 1 šaukštelis kepimo miltelių Žiupsnelis druskos 1 kiaušinis 1 stiklinė pieno (galima pakeisti augaliniu pienu) 2 šaukštai aliejaus (Rugilė naudojo alyvuogių aliejų, bet tinka ir bet koks kitas – svarbu, kad tai būtų kuo sveikesnė alternatyva) 2 bananai
Sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Atskirame inde sumaišykite kiaušinį, pieną, aliejų ir bananus.
Supilkite miltų mišinį į bananų tyrę. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus, kol lengvai paruduos iš abiejų pusių. SVARBU: neperkepti!
Iškepusius blynus pagardinkite su savo mėgstamiausiais ingredientais. Šį kartą buvo pasirinktos avietės bei cukraus pudra, tačiau galima rinktis ir ledus, įvairias uogienes, grietinę arba graikišką jogurtą, kitus pagardus.