top of page

Vištienos užtepėlė


Vištienos užtepėlė, VMG
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Išeiga ~500 g užtepėlės

Gaminimo laikas 10 min.


Reikia:

  • 50 g migdolų

  • ½ obuolio

  • 1 keptos paprikos

  • 200 g KEKAVA kepto viščiuko šlaunelių mėsos

  • 5–6 šakelių petražolių

  • 1 šaukšto krienų

  • 100 g jogurto

  • 50 g majonezo

  • Druskos


  1. Migdolus susmulkinkite trintuvu iki smulkių kruopelyčių.

  2. Obuolį nulupkite ir sutarkuokite, papriką supjaustykite smulkiais kubeliais.

  3. Vištieną ir petražoles sudėkite į trintuvo indą ir susmulkinkite.

  4. Visus produktus sumaišykite kartu. Patiekite su prancūzišku raguoliu, salotomis.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page