4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 25 min.
Reikia:
500 g vištienos filė
Marinatui:
2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių
1 šaukštelio aitriosios paprikos
1 šaukštelio saldžiosios paprikos
½ citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
Saujelės kalendrų lapelių
Gabaliuko trintos imbiero šaknies
2 šaukštų aliejaus
Žiupsnelio druskos
150 ml tiršto jogurto
1. Užmerkite medinius iešmelius vandenyje.
2. Visus marinato ingredientus sutrinkite iki pastos konsistencijos. Sumaišykite marinatą su jogurtu.
3. Supjaustykite vištieną kubeliais ir sudėkite į marinatą.
Verkite mėsos kubelius ant iešmelių. Kepkite orkaitėje po įkaitinta kepsninės spirale ~25 min. Kartkartėmis apverskite. Patiekite su avinžirniais.