2-3 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
1 vnt. lavašo lakšto
200 g agurkų
200 g keptos arba virtos vištienos
Kelių mėgstamų salotų lapų
Česnakiniam padažui:
2 šaukštų graikiško jogurto
2 šaukštų varškės
3 skiltelių česnako
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų
1. Česnakiniam padažui jogurtą sumaišykite su varške ir įdėkite smulkiai tarkuotą česnaką. Mišinį pagardinkite druska ir pipirais.
2. Lavašo lakštą ištieskite ir ant jo plonu sluoksniu tepkite česnakinį padažą.
3. Sutarkuokite nuluptus agurkus ir juos paskleiskite ant lavašo lakšto.
4. Galiausiai ant viršaus sudėkite vištieną bei salotas, o lavašo lakštą susukite ir supjaustykite.