4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
300 g vištienos filė
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
2 šaukštų TERRA CRETA alyvuogių aliejaus
2 nedidelių cukinijų
1 aitriosios paprikos
1 skiltelės česnako
1 morkos
1–2 šaukštų citrinos sulčių
2–3 šakelių mėtų
1. Vištienos filė supjaustykite, pabarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite TERRA CRETA alyvuogių aliejumi ir šaukite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę 10 min. Supjaustykite cukinijas juostelėmis, susmulkinkite aitriąją papriką ir sutraiškykite česnako skiltelę. Morką supjaustykite juostelėmis arba „spagečiais“.
2. Į keptuvę šliūkštelėkite šlakelį TERRA CRETA aliejaus, pakaitinkite, suberkite česnaką, papriką ir trumpai pakaitinkite. Suberkite cukinijas ir morkas, 2–3 min. pakepinkite, kad lengvai suminkštėtų, pagardinkite citrinos sultimis ir druska.
3. Vištienos filė supjaustykite ir sumaišykite su cukinijomis. Gausiai užberkite mėtų.