Garsusis „Vitello tonnato“ yra populiarus itališkas „apetaizeris“, šaltas užkandis, kurio pagrindiniai ingredientai – labai plonai pjaustyta veršiena gardžiame tuno padaže. Alfas šį elegantišką užkandį interpretavo savaip ir kviečia išbandyti jį sumuštinio su triušiena amplua.
Tegul vaišių stalas būna išradingas!
Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Sumuštiniui su triušiena ir tuno padažu pagaminti reikia:
3–4 SPILVA marinuotų agurkėlių
2 šaukštų kaparėlių
1–2 skiltelių česnako
2 riekelių mėgstamos šviesios duonos
80 g konservuoto tuno
2–3 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“
Keleto šakelių šviežių kalendrų
½ citrinos
1–2 šaukštų SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
2–3 šaukštų aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
2 šaukštų RAMBYNO tepamo sūrelio su kumpiu
Keleto gūžinės salotos lapelių
Prieskoninių žolelių (papuošti)
Keleto DŽIUGAS traškių sūrio rutuliukų
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite česnakus.
Duonos riekeles apskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių.
Į elektrinį trintuvą sudėkite nupiltą tuną, kaparėlius, česnakus, įspauskite SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“, sudėkite kalendrų šakeles, įtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite sulčių, supilkite SUKČIUS natūralų vištienos sultinį ir viską sutrinkite. Padažo tirštumą galite reguliuoti pildami daugiau ar mažiau sultinio.
LAPINO PUOTA šviežią triušienos mėsą apkepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Pagardinkite KOTANYI ketverių pipirų mišiniu ir druska.
Ant apskrudintų duonos riekelių tepkite RAMBYNO tepamo sūrelio su kumpiu, dėkite paruošto padažo, apkeptos triušienos, salotų gabalėlių, kaparėlių ir prieskoninių žolelių.
Pagardinkite traiškytais DŽIUGAS traškiais sūrio rutuliukais ir pipirais.