top of page

Vištienos vėrinukai su persikais (Receptas)

Sultingi, skanūs, neatsiragaujami ir neatsivalgomi vištienos kepsnelių vėrinukai su keptais persikais. Vasariškas, subtiliai azijietiškas skonis nustebins ir suvažės. Tai patiekalas, tobulai tinkantis ir grilio vakarėliams, ir šeimos vakarienėms. 

Galite kepti orkaitėje, keptuvėje ar grilyje. 


vištienos vėrinukai_Alfo receptas
VMG nuotr

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

 

2 asm. 

Gaminimo laikas: apie 30 min.


Vištienos vėrinukams paruošti reikia:

  • 3 persikų

  • ½ didesnio svogūno

  • ½ vištienos krūtinėlės

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių

  • Žiupsnelio KOTANYI maltų kalendrų

  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1–2 šaukštų KIKKOMAN kepsnių terijakio padažo

  • 1 šaukšto KIKKOMAN kimčių padažo 

  • 1 šaukšto sezamų

  • 1 česnako skiltelės

  • Keleto šviežių kalendrų lapelių


1. Persikus ir svogūną supjaustykite skiltelėmis, vištienos krūtinėlę – juostelėmis. Berkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių ir maltų kalendrų. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir įtrinkite prieskonius pirštais. 

2. Vištieną, persikus ir svogūnus verkite ant iešmelių sluoksniuodami. 

3. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių, nustatę vidutinę kaitrą. 

4. Į dubenį supilkite KIKKOMAN kepsnių terijakio ir KIKKOMAN kimčių padažus, berkite sezamų, įtarkuokite česnaką. Viską išmaišykite. 

5. Vėrinukus aptepkite paruoštu padažu. 

6. Patiekite papuošę kalendrų lapeliais. 


Gardžių atradimų.


 

Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.

Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page