Lengvos, greitai pagaminamos, gaivios ir neatsivalgomai skanios vištienos, keptų vynuogių ir fetos salotos yra puikus patiekalas vasaros pietums ir vakarienėms. Daug skonių ir gražios spalvos – viskas vienoje lėkštėje!
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia
2 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Vištienos ir vynuogių salotoms pagaminti reikia:
3–4 šaukštų alyvuogių aliejaus
250 g vištienos krūtinėlės
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
1–2 skiltelių česnako
150 g žaliųjų vynuogių
3–4 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
2–3 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
½ citrinos žievelės
70 g gražgarsčių
½ mėlynojo svogūno
100 g fetos
2 FAZER poliarinių duonelių „Street Food“
SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Obelų slėnis“ (patiekimui)
Į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus dėkite vištienos krūtinėlę.
Apibarstykite KOTANYI ketverių pipirų mišiniu, sudėkite smulkintus česnakus, vynuoges ir KIKKOMAN sojų padažą. Uždenkite dangtį, apkepkite iš abiejų pusių 3–4 min.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūną.
Į tą pačią keptuvę, kurioje kepėte vištieną, įpilkite sojų padažo, DANSUKKER auksaspalvio sirupo, patarkuokite citrinos žievelės. Išmaišykite.
Į lėkštę sudėkite gražgarstes, svogūną, griežinėliais pjaustytą vištieną, vynuoges, patrupintą fetą ir užpilkite pagamintu padažu.
Sausoje keptuvėje paskrudinkite FAZER poliarinę duonelę „Street Food“ ir patiekite šalia salotų.
Mėgaukitės patiekdami su SKONIS IR KVAPAS putojančia arbata „Obelų slėnis“, kurioje puikiai atsiskleidžia obuolių ir egzotinių vaisių skoniai.
Gardžių atradimų.