top of page

Vištienos ir bulvių kepsneliai (Receptas)

Patiekalas, kurį visada valgo visa šeima ir net didžiausi mažieji nevalgiukai? Taip, tai yra gruzdinta vištiena. Karšto oro gruzdintuvėje kepti vištienos ir bulvių kepsneliai nurungs net ją. Garantuojame, rekomenduojame: greita ir skanu!

vištienos ir bulvių kepsneliai_Alfo receptas
VMG nuotr.

2 asm.

Paruošimo laikas: 1 val.


Vištienos ir bulvių kepsneliams pagaminti reikia:

  • 300 g vištienos filė

  • 1 vidutinės bulvės

  • 2 kiaušinių

  • 1 stiklinės „Panko“ džiūvėsių

  • Žiupsnelio svogūnų granulių

  • Žiupsnelio česnakų miltelių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų

  • 1 stiklinės miltų

  • Mėgstamo pomidorų padažo (Patiekti)


1. Į elektrinį smulkintuvą dėkite vištienos filė, nuluptą bulvę, 1 kiaušinį, ¼ „Panko“ džiūvėsėlių,

berkite prieskonių.

2. Gautą masę kabinkite šaukštu ir vandeniu suvilgytomis rankomis formuokite kepsnelius.

3. Suformuotus kepsnelius apvoliokite miltuose, tuomet pamirkykite kiaušinio plakinyje ir apvoliokite „Panko“ džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintoje 180 °C karšto oro gruzdintuvėje apie 10 min. (orkaitėje 18 min.).

4. Patiekite su mėgstamu pomidorų padažu.


 

Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.

Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page