Vištienos iešmeliai kokosų marinate (Receptas)
- vmgonline
- 2019-09-01
- 1 min. skaitymo

2–3 asm.
Vištienos iešmeliams pagaminti reikia:
500 g vištienos kumpelių be odos
Marinatui:
1 aitriosios paprikos (aštrumą reguliuokite pagal savo skonį, bet šio ingrediento nepraleiskite)
5–6 skiltelių česnako
100 ml kokosų pieno
30 ml alyvuogių aliejaus
1 nubraukto šaukšto kario prieskonių
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
Žiupsnelio druskos
Į trintuvo indą sudėkite papriką ir česnako skilteles, sutrinkite, tuomet supilkite kokosų pieną, aliejų, suberkite kario prieskonius, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir druską, viską sumaišykite kartu.
Vištieną supjaustykite nesmulkiais kubeliais.
Sudėkite vištieną į marinatą, uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir palikite pastovėti bent valandą.
Suverkite vištienos gabaliukus ant prieš tai išmirkytų šakų arba medinių iešmelių ir iškepkite vidutinėje kaitroje.
Iešmelius patiekite su braškių salsa.
PATARIMAS: jeigu neturite grilio, šiuos iešmelius galite iškepti ir keptuvėje. Apkepkite vėrinukus keptuvėje kelias minutes ir dar kelioms minutėms įdėkite į orkaitę. Su šiuo marinatu galite ruošti ir visą viščiuką.
Skanaus!