top of page

Vištienos blauzdelės keptuvėje su vaisiais (Receptas)

Kas bendra tarp kriaušių ir vištienos blauzdelių? Be abejo, forma. Bet ne tik tai – Alfas siūlo išbandyti receptą, kuris kriaušes ir blauzdeles suguldo į bendrą puodą. Tai laiką tausojantis, sultingas ir gausus vieno puodo patiekalas pietums arba vakarienei. 

Kai norisi greitai, gerai ir skaniai – gaminkite vištienos blauzdeles su kriaušėmis ir obuoliais. 


vištiena su vaisiais_Alfo receptas
VMG nuotr.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.


 

3–4 asm. 

Gaminimo laikas: apie 30–40 min.


Vištienos blauzdelėms su vaisiais paruošti reikia:

  • 8 vištų kulšelių 

  • 2–3 šaukštų aliejaus

  • 1 vidutinio obuolio 

  • 2 vidutinių kriaušių 

  • Keleto KOTANYI laurų lapų

  • Žiupsnelio KOTANYI smulkintų česnakų

  • 1 stiklinės SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio

  • 2–3 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI BBQ padažo „Chipotle“

  • 1 šaukšto sezamų

  • Žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų


vištiena su kriaušėmis ir obuoliais_Alfo receptas
VMG nuotr.

  1. Vištų kulšeles sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apkepinkite iš abiejų pusių. 

  2. Obuolį supjaustykite skiltelėmis, kriaušes perpjaukite per pusę. 

  3. Į keptuvę sudėkite KOTANYI laurų lapus, pagardinkite KOTANYI smulkintais česnakais.

  4. Supilkite SUKČIUS natūralų vištienos sultinį, sudėkite kriaušes ir obuolius. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 °C temp. apie 20 min.

  5. Išimkite iš orkaitės, patepkite KĖDAINIŲ KONSERVAI BBQ padažu „Chipotle“.

  6. Apibarstykite sezamais ir vėl kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 3–4 min.

  7. Jei sūrumo iš sultinio nepakanka, vištieną galite pasūdyti ir pagardinti juodaisiais pipirais.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page