top of page

Viskas iš moliūgų: pyragas, marmeladas, ledai, vafliai ir valgomas popierius

Kaip ir kasmet – moliūgų sezonas ir iššūkis, kaip kuo daugiau jo sunaudoti: paruošti žiemai, suvalgyti, sukepti, išvirti ir pan.? Dalinamės receptais, kurie padės įveikti iššūkį ir atrasti naujų patiekalų ir skonio patirčių.






 

Kaip valgymui paruošti moliūgų sėklas?

Atskirkite sėklas nuo minkštimo, jas nuplaukite, gerai nudžiovinkite, apšlakstykite aliejumi ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais, pavyzdžiui, malta paprika, česnakų milteliais, čili ar cinamonu. Jeigu norisi saldaus varianto, pabarstykite DANSUKKER cukrumi.

Kepkite sėklas iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių, retkarčiais pamaitant.


Gardžių atradimų.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page