Pagaliau prasidėjo tikras karštų sumuštinių sezonas! Visi moka pagaminti savo mėgstamą karštą sumuštinį, bet ar esate kada gaminę ir ragavę pica kvepiantį, traškų, bet sultingą net vieno metro sumuštinį?
Vis labiau besiniaukiantis dangus – pats tinkamiausias metas kulinariniams žaidimams virtuvėje!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Vieno metro karštam sumuštiniui pagaminti reikia:
70 g SPILVA marinuotų paprikų
4 SPILVA marinuotų agurkų
1 nedidelio mėlynojo svogūno
¼ mango
200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
1 bagetės
6 šaukštų SUSLAVIČIUS padažo „Majonezas ir kečupas“
120 g GERMANTAS puskiečio sūrio „Tilsit“
150 g DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai
125 g mocarelos
80 g chorizo dešros
1 šaukštelio sezamų
Keleto šviežių kalendrų šakelių
1. Kubeliais supjaustykite SPILVA marinuotas paprikas, SPILVA marinuotus agurkus, svogūną ir mangą.
2. Gabaliukais supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles, dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi, suberkite česnaką, KOTANYI druskos ir pipirų mišinį. Išmaišykite.
3. Bagetę perpjaukite išilgai pusiau, patepkite SUSLAVIČIUS padažu „Majonezas ir kečupas“, berkite tarkuoto GERMANTAS sūrio „Tilsit“. Ant sumuštinio sudėkite iškeptą triušieną, marinuotus agurkus, paprikas ir mangą. Apibarstykite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišiniu picai, dėkite mocarelos sūrį.
4. Susmulkinkite chorizo dešrą, sumaišykite su svogūnu, alyvuogių aliejumi ir suberkite ant bagetės.
5. Kepkite įkaitintoje 190 °C orkaitėje apie 7 min.
6. Iškeptus sumuštinius pagardinkite padažu, puoškite sezamais ir šviežiomis kalendromis.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.