Apie restoraną „Imperial“ jau esame rašę kaip apie vietą, kur galite sutikti ne tik žymių svečių, bet net ir princų bei karalių. Visai neseniai sužinojome dar vieną naujieną – kiekvieną mėnesį čia organizuojamos specialios vakarienės prisitaikė prie sezono ir kviečia į pikniką.
Kiekvieną paskutinį mėnesio ketvirtadienį vykstančios vakarienės šį ketvirtadienį virs ypatingu „gourmet“ pikniku. Senamiesčio širdyje esančio gėlių ir augalų kompozicijomis puoštame restorano vidiniame kiemelyje šefas Viačeslav Janč patiekalus ruoš svečių akivaizdoje. Kokie tai patiekalai? Tuojau pat išvardysime.
Amuse-bouche – ant grilio keptas arbūzas su brinzos sūriu ir juodojo balzaminio acto perlais
„Imperial“ nuotr.
Pirmasis užkandis – ant grilio kepta žaliųjų pipirų duona su keptais artišokais, spalvotais vyšniniais pomidoriukais ir rūkytos paprikos pudra
„Imperial“ nuotr.
Antrasis užkandis – šalta gaspačo stiliaus sriuba su ant grilio keptu Patagonijos kalmaru, aštuonkoju ir tigrinės krevetės uodegėle
„Imperial“ nuotr.
Trečiasis užkandis – grill austrė su rūkytu unguriu ir meškiniu česnaku
„Imperial“ nuotr.
Pagrindinis patiekalas – ant grilio kepta Iberico Bellota Secreto, urugvajietiškas brandintas jautienos flank didkepsnis bei ėriuko nugarinė su kauliuku, patiekiama su žaliųjų pipirų padažu
„Imperial“ nuotr.
Desertas – virš ugnies keptas zefyras su degintu persiku, karamelizuota granola ir rūkytais ledais
„Imperial“ nuotr.
„Gourmet piknikas“ – jau šį ketvirtadienį (birželio 27 d.), 19 val. Kaina asmeniui su priderintais vynais – 52 Eur (su PrivilegeCard taikoma 15 proc. nuolaida).
Rezervuoti staliuką galima čia arba telefonu +37052388388.
Adresas: Subačiaus g. 2, Vilnius
„Facebook“ paskyra ČIA.