4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 8 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
½ ropinio svogūno
2 kiaušinių
100 g fermentinio sūrio
1 šaukšto pomidorų pastos
2 šaukštų stambiai maltų džiūvėsių į masę + 4 šaukštų apvolioti
4 šaukštų aliejaus
žiupsnelio šviežių krapų
druskos, pipirų
150 ml grietinėlės
½ pekininio kopūsto
1 morkos
1 cukinijos
1. Cukiniją, morkas ir sūrį sutarkuokite per burokinę tarką, suberkite smulkiai pjaustytą pekininį kopūstą ir svogūną, įmuškite kiaušinį, įdėkite pomidorų pastos, džiūvėsių, smulkintų krapų, pagardinkite druska, pipirais. Viską gerai išmaišykite.
2. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite juos džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
3. Kotletukus užpilkite grietinėle ir baikite kepti orkaitėje (180 °C apie 8 min.).