2 asm.
Vegetariškam sūrainiui paruošti reikia:
1 paprikos
1 svogūno
1 skiltelės česnako
1 saujos vyšninių pomidorų
4 VILNIAUS DUONA gurmaniškų dešrainių bandelių
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio kumino
Žiupsnelio kalendrų
1 saujos kreivabudžių
100 g VILVI sūrio „Memel Prussija“
6 šaukštų DAUMANTŲ pomidorų padažo „Karališkas“
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Įvairių žiedų ar lapelių (patiekti)
Paprikas ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais, česnakus susmulkinkite, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau.
VILNIAUS DUONA gurmaniškas dešrainių bandeles pašildykite keptuvėje.
Daržoves kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, druska, pipirais, kuminu ir kalendromis. Apkepus 2–3 min., sudėkite grybus ir kepkite dar apie 3–5 min., kol daržovės suminkštės.
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite tarkuotą VILVI sūrį „Memel Prussija“, išsilydžius lengvai išmaišykite. Dėkite į dešrainių bandeles pateptas DAUMANTŲ pomidorų padažu „Karališkas“. Papuoškite mėgstamais lapeliais.
Skanaus.