Reikia:
½ didelio obuolio
200 g varškės (9 %)
3 šaukštų piene virtos manų košės
1 kiaušinio
2 šaukštų DAN SUKKER cukraus PANEVĖŽIO PLIUS
½ šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelio DAN SUKKER vanilinio cukraus
200 g kvietinių miltų
2 šaukštų aliejaus
1. Varškę sutrinkite su kiaušiniu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite manų košę ir per burokinę tarką tarkuotus obuolius. Išmaišykite.
2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užminkykite nekietą tešlą.
3. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš gautos masės suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite į paruoštą skardą. Rutuliukus aptepkite aliejumi.
4. Kepkite 190 °C orkaitėje apie 15–20 min.