Reikia:
200 g šaldytų arba šviežių aviečių
300 g kvietinių miltų
200 g varškės
5 kiaušinių
250 g sviesto
3 bananų
1 šaukštelio kepimo miltelių
4 šaukštų avižinių dribsnių
pusės imbiero šaknies
1 stiklinės cukraus
1. Sviestą suplakite su cukrumi iki vientisos masės.
2. Po vieną muškite kiaušinius ir plakite toliau. Į šią masę po truputį dėkite dalį persijotų miltų ir maišykite.
3. Sudėkite varškę, tarkuotą imbierą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų bei likusius miltus.
4. Kepimo skardą ištepkite sviestu, dėkite dalį tešlos, o ant jos – du į šešias dalis sulaužytus bananus ir pusę aviečių.
5. Uždėkite likusią tešlą, sudėliokite dar vieną laužytą bananą ir užberkite likusias avietes. Užbarstykite avižiniais dribsniais ir kepkite orkaitėje 45–50 minučių 185 laipsnių temperatūroje.