Reikia:
2 obuolių
4 kiaušinių
50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
50 g manų kruopų
250 ml obuolių sulčių
600 g varškės
žiupsnelio druskos
50 g šaldytų bruknių
DANSUKKER cukraus miltelių pabarstyti
Graikiško jogurto patiekti
Kiaušinius paplakite su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.Obuolius nulupkite ir sutarkuokite į kiaušinių masę.Obuolių sultyse išvirkite manų kruopas. Manų masę palapsniui sumaišykite su varške, o po to ir su kiaušinių mase. Pasūdykite.Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sukrėskite visą varškės masę, užberkite bruknių ir kepkite apie valandą iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su jogurtu ir pabarstę DANSUKKER cukraus milteliais.