Reikia:
400 g uogų ir vaisių (pagal skonį)
1 DR. OETKER kivių skonio želė pakelio
1 DR.OETKER apelsinų skonio želė pakelio
250 g graikiško jogurto
100 ml plakamosios grietinėlės
100 ml pieno
1 šaukšto miltelinio cukraus
10 g DR. OETKER želatinos
1. Užvirinkite pieną ir jame ištirpinkite DR. OETKER želatiną. Grietinėlę išplakite kartu su jogurtu ir milteliniu cukrumi. Kelis šaukštus grietinėlės ir jogurto mišinio dėkite į želatinos tirpalą ir išmaišykite, po to pakartokite ir galiausiai sumaišykite su pagrindine mase.
2. Gautą masę supilkite į negilų indą. Sustingdykite.
3. DR. OETKER želė pagaminkite taip, kaip nurodyta ant įpakavimo. Kiekvienu atveju naudokite vandenį arba sultis. Supilkite tirpalą į negilius indus ir sustingdykite.
4. Sustingusią želė supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su vaisiais. Patiekite su trupučiu likerio. Jei valgys vaikai – puikiai tiks uogų sirupas.