Lengvas, skonių pilnas, gaivinantis nealkoholinis punšas – nepakeičiamas gėrimas vasarą. Išbandykite receptą su daug uogų.
7–8 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
1 didelės saujos šviežių braškių
1 saujos aviečių
1 saujos šilauogių
100 g meliono
1–2 citrinų
1 šaukšto medaus
2–3 saujų ledukų
2 skardinių SAN PELLEGRINO limonado „Melograno & Arrancia“
1 saujos valgomų gėlių
Braškes ir avietes perpjaukite pusiau ir kartu su šilauogėmis sudėkite į indą punšui.
Melioną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite kartu su uogomis ir medumi.
Sudėkite ledukus, supilkite TORRES NATUREO nealkoholinį vyną „Rose“ ir SAN PELLEGRINO „Melograno & Arrancia“ limonadą.
Papuoškite valgomomis gėlėmis.
Skanaus.