Ledų ir persimonų gerbėjai, laikykitės. Desertas su užkeptais persimonais vanilinių ledų padaže: atsispirti neįmanoma, bet ir nereikia! Mėgaukitės.
4 asm.
Užkeptiems persimonams su vaniliniais ledais reikia:
4 didelių persimonų
50 g šalto sviesto
80 g miltų
kelių šaukštų „Dansukker“ ekologiško cukraus
žiupsnelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia
vanile vanilinių ledų
mėgstamų uogų
1 šaukštelio „Danssuker“ miltelinio cukraus
1. Persimonus perpjaukite pusiau ir sudėkite į kepimo formą.
2. Paruoškite trupinius: šaltą sviestą sutrinkite su miltais, cukrumi ir vanile.
3. Paruoštais trupiniais apibarstykite persimonus ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
4. Patiekite su ledais, šviežiomis uogomis ir apibarstę milteliniu cukrumi.
Skanaus!