6 asm.
Gaminimas 25 min.
Uogų tiramisu pagaminti reikia:
250 g maskarponės
2 kiaušinių trynių
2 šaukštų cukraus
1 šaukštelio vanilinio cukraus
10 sausainių „Damų piršteliai“
2 saujų mėgstamų uogų (braškių, aviečių, šilauogių, serbentų, gervuogių)
½ stiklinės apelsinų sulčių
1. Gerai ištrinkite kiaušinių trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po truputį sudėkite maskarponę.
2. Pusę sausainių pamirkykite apelsinų sultyse ir išklokite jais formos dugną.
3. Ant sausainių dėkite pusę paruošto kremo, berkite pusę uogų.
4. Likusius sausainius taip pat pamirkykite sultyse, sudėkite į formą ant uogų, tada sudėkite likusį kremą ir papuoškite likusiomis uogomis.
5. Tiramisu kelioms valandoms arba nakčiai įdėkite į šaldytuvą.
*Galite gaminti ne vienoje, o keliose atskirose mėgstamose formelėse.
Gardžių atradimų.