top of page

Uogos, vaisiai ir prieskoniai: pasiduokite čatnio kerams!

Saldžiai aštrus čatnis yra tirštas, uogienę primenantis pagardas, itin populiarus ir mėgstamas indiškoje virtuvėje. Gaminamas iš įvairiausių vaisių, uogų, daržovių ir gardinamas aštriais prieskoniais. Kaip tik prieskoniams ir tenka pagrindinis vaidmuo gaminant čatnį.


Tinka patiekti praktiškai su viskuo - pradedant kruopomis ir baigiant duonelėmis. Keletas dėmesio vertų čatnio receptų:


Ananasų čatnis, vmgonline.lt receptai, Alfo Ivanausko receptas, pagardai, indiški patiekalai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.





Braškių čatnis su pankoliu


Vyšnių ir aitriųjų paprikų čatnis





Skanaus!

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page