4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
2 saujų mėgstamų salotų lapų (sultenių, špinatų, romaninių)
2 didelių pomidorų
½ skardinės konservuotų kukurūzų BONDUELLE
1 mėlyno svogūno
250 g konservuoto tuno savo sultyse
4 kiaušinių
1 citrinos
2 šaukštų aliejaus
250 g konservuoto tuno savo sultyse
1 mėlyno svogūno
1. Į pasirinktus indus sudėkite plėšytus salotų lapus, smulkintus pomidorus, svogūno žiedus, citrinos skiltelę,užberkite kukurūzus, uždėkite tuną.
2. Kiaušinius iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ir šiltus padėkite šalia salotų. Kiaušinį galite naudoti ir virtą. 3. Salotas patiekite su lavašu arba lavaše (įdėkite salotų ir susukite).