Įdaryti kiaušiniai – Velykų stalo simbolis, bet pasiruoškite būti nustebinti, nes Velykoms paruošėme patiekalą, kokio dar niekada neruošėme: kiaušiniais ir rūkyta skumbre įdarytas… tikras tulpes! Tai neabejotinai bus “wow!” vertas vaišių stalo akcentas ir naujas velykinio instagramo trendas.
Puoškite savo šventę valgomomis tulpėmis. Skanu valgyti, gražu žiūrėti.
Video receptą žiūrėkite Alfo instagramo profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Skumbre ir kiaušiniais įdarytoms tulpėms paruošti reikia:
2 kiaušinių
100 g GERMANTO sūrio „Gouda“
4–5 šaukštelių GLOBUS konservuotų žirnelių
½ karštai rūkytos skumbrės filė (nukaulintos)
1–2 šaukštų SUSLAVIČIAUS majonezo ir garstyčių padažo
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
1 šaukštelio KIKKOMAN sojų padažo
Keleto išsiskleidusių tulpių (užaugintų ekologiškai)
FAZER sumuštinių duonos su pastarnokais ir morkomis „Daržovinė“ (patiekti)
1. Kiaušinius išvirkite (apie 8–10 min.). Nulupkite, dėkite į stiklinę ir peiliu susmulkinkite.
2. GERMANTO sūrį „Gouda“ supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais kaip ir kiaušinius.
3. Svogūnų laiškus nuplaukite ir susmulkinkite.
4. Į dubenį berkite visus supjaustytus ingredientus, GLOBUS žirnelius, dėkite rankomis plėšytą skumbrę, SUSLAVIČIAUS majonezo ir garstyčių padažo, pagardinkite KOTANYI ketverių pipirų mišiniu, pilkite KIKKOMAN sojų padažo. Viską gerai išmaišykite.
5. Išpjaukite tulpių viduje esančius kuokelius ir piestelę, nes jie yra nevalgomi.
6. Į tulpių žiedus dėkite paruoštą įdarą ir užspauskite žiedlapius.
7. Toks patiekalas bus ne tik labai gardus, tačiau ir nuostabiai atrodys lėkštėse. Galite patiekti kartu su skrudinta FAZER sumuštinių duona su pastarnokais ir morkomis „Daržovinė“.
Gardžių atradimų.