Reikia:
3 obuolių
1 batato
100 g VILNIUS margarino „Kepiniams“ + 30 g formai patepti
80 g nerafinuoto DANSUKKER cukranendrių cukraus
1 apelsino sulčių ir tarkuotos žievelės
Žiupsnelio druskos
130 g miltų
Cinamono, kardamono (jeigu pageidaujate)
Patepkite formą VILNIUS margarinu „Kepiniams“.
Obuolius sutarkuokite burokine tarka tiesiai į formą, aplyginkite viršų.
Ant obuolių sutarkuokite nuluptą batatą. Pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi, pašlakstykite apelsinų sultimis ir pabarstykite tarkuotos apelsinų žievelės.
Trupiniams sutarkuokite VILNIUS margariną „Kepiniams“, suberkite cukrų, druską ir miltus. Viską sutrinkite pirštais iki trupinių. Juos užberkite ant obuolių-batatų įdaro.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 min., viršus turi būti gražiai apskrudęs.
Skanaus!