Sultingos, sočios, saldžiarūgštės. Troškintų brokolių salotose su pomidorais ir tofu sūriu yra visko, ką mėgstame salotose.
Troškintų brokolių salotoms pagaminti reikia:
½ aitriosios paprikos
1 nedidelio gabaliuko imbiero
1 pomidoro
5 šakelių brokolio
1 saujos kalendrų lapelių
1 šaukšto sojų padažo
1 šaukšto medaus
1 citrinos sulčių
½ indelio NATURLI UMAMI padažo „Originalus“
100 g NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“
½ stiklinės vandens
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1 saujos špinatų lapų
120 g tofu sūrio
1.Aitriąją papriką ir imbierą supjaustykite smulkiais kubeliais, pomidorą – griežinėliais, brokolį – smulkesniais gabalėliais, kalendrų lapelius susmulkinkite.
2. Pjaustytas kalendras, aitriąją papriką, imbierą, sojų padažą, medų ir citrinos sultis sumaišykite dubenėlyje. Tada įdėkite NATURLI UMAMI padažo „Originalus“ ir išmaišykite.
3.Keptuvėje išlydykite NATURLI ekologiškus tepiuosius riebalus „Vegan block“, įpilkite vandens. Tada sudėkite pjaustytus brokolius, įberkite druskos ir juodųjų pipirų, išmaišykite.
4.Lėkštėje išdėliokite pomidorų griežinėlius, troškintus brokolius ir špinatų lapus. Ant viršaus dėkite tofu sūrį, užpilkite padažo ir užberkite keletą kalendros lapelių.
Video receptas:
Skanaus!