4 porcijoms
Reikia:
600 g jautienos sprandinės
2 šaukštų aliejaus
1 ropinio svogūno
5 skiltelių česnako
3 cm dydžio imbiero gabalėlio
1 šaukšto LAVAZZA kavos pupelių
1 šaukštelio pomidorų pastos
1 šaukšto medaus
kelių gvazdikėlių
druskos, pipirų
sultinio
1. Į puodą įpilkite aliejaus ir apkepinkite jautieną (nesmulkintą). Kai mėsa gražiai
apskrus, suberkite smulkintą svogūną, česnaką, imbierą. Paskaninkite druska,
pipirais. Suberkite kavos pupeles ir gvazdikėlius. Įdėkite pomidorų pastos ir medaus.
2. Viską užpilkite sultiniu, kad semtų mėsą, ir ant lengvos ugnies troškinkite
apie 1,5val.
3. Ištroškintą mėsą supjaustykite norimo storio gabalėliais ir patiekite su keptomis bulvėmis, bulvių koše arba daržovių salotomis.
Skanaus!