top of page

Troškinta jautienos sprandinė


troškinta jautienos sprandinė, receptai, Alfas Ivanauskas

4 porcijoms


Reikia:

  • 600 g jautienos sprandinės

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 1 ropinio svogūno

  • 5 skiltelių česnako

  • 3 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 1 šaukšto LAVAZZA kavos pupelių

  • 1 šaukštelio pomidorų pastos

  • 1 šaukšto medaus

  • kelių gvazdikėlių

  • druskos, pipirų

  • sultinio


1. Į puodą įpilkite aliejaus ir apkepinkite jautieną (nesmulkintą). Kai mėsa gražiai

apskrus, suberkite smulkintą svogūną, česnaką, imbierą. Paskaninkite druska,

pipirais. Suberkite kavos pupeles ir gvazdikėlius. Įdėkite pomidorų pastos ir medaus.

2. Viską užpilkite sultiniu, kad semtų mėsą, ir ant lengvos ugnies troškinkite

apie 1,5val.

3. Ištroškintą mėsą supjaustykite norimo storio gabalėliais ir patiekite su keptomis bulvėmis, bulvių koše arba daržovių salotomis.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page