Spalvingas, maistingas, sveikas ir šiek tiek neįprastas ir greitai paruošiamas kalafioro troškinys su šparaginėmis pupelėmis ir pomidorais papuoš pietų stalą ir palepins kiekvieno valgytojo skonio receptorius. Troškinant ZYLE indukciniame puode išsaugomi vitaminai ir natūrali daržovių spalva. Tad jeigu ilgitės kažko jaukaus ir kvapnaus, šis troškinys nenuvils!
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4 asm.
Gaminimo laikas 30 min.
Žiedinio kopūsto ir šparaginių pupelių troškiniui su pupelėmis ir pomidorais pagaminti reikia:
1 svogūno
2 skiltelių česnako
2 pomidorų
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 žiedinio kopūsto
½ stiklinės vandens
2 saujų šparaginių pupelių
1 saujelės bazilikų lapelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Svogūnus, česnakus ir pomidorus susmulkinkite. Kepkite įkaitintame ZYLE indukciniame puode ant vidutinės kaitros su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus (apie 5 min.), kol daržovės suminkštės.
2. Į puodą su daržovėmis dėkite žiedinį kopūstą, supilkite vandenį, uždenkite dangčiu ir
troškinkite apie 12–15 min.
3. Į puodą sudėkite šparagines pupeles, berkite druskos, pipirų ir uždengę dar troškinkite
apie 2–3 min.
4. Patiekiant berkite bazilikų lapelių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Video receptas:
Skanaus.