4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
Trupinių sausainiams:
80 g sviesto
80 g cukraus
40 g avižinių dribsnių
40 g speltų miltų
Vaisių salotoms:
240 g įvairių vaisių arba uogų
½ citrinos sulčių
Jogurtiniam ledų kremui:
120 g šaldytų uogų
20 g medaus
80 g jogurto
1. Minkštą sviestą, cukrų, avižinius dribsnius ir miltus sutrinkite pirštais iki trupinių.
2. Tolygiai paskleiskite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3. Kepkite apie 10-15 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
4. Vaisius salotoms susmulkinkite, pašlakstykite citrinos sultimis.
5. Visus produktus jogurtiniam ledų kremui sudėkite į trintuvo indą ir viską sutrinkite kartu.
6. Desertą sukomponuokite iš visų trijų dalių savo nuožiūra.