Reikia:
druskos, juodųjų pipirų
aliejaus (kepti)
Padažui:
2 šaukštų sviesto
šlakelio aliejaus
1 svogūno
kelių skiltelių česnako
1 šaukšto Vusterio padažo
žiupsnelio maltos Kajeno (uoginės) paprikos
400 g konservuotų smulkintų pomidorų
šlakelio aštraus padažo (pvz., „tabasco“)
druskos, juodųjų pipirų
250 g miltų
350 ml šalto šviesaus alaus
apie 800 g menkių filė
Apie 50 g miltų atidėkite, o likusius sumaišykite su alumi, druska ir pipirais.Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite žiupsneliu druskos ir apvoliokite atidėtuose miltuose.Tuomet išmirkykite žuvį paruoštoje tešloje ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.Padažui svogūną ir česnakus smulkiai supjaustykite ir apkepkite su sviestu ir aliejumi.Suberkite likusius ingredientus ir ant nedidelės ugnies kaitinkite apie 10 min., kol padažas sutirštės.Žuvį patiekite su padažu.